Design:
Tworzenie stron WWW

Garnki Zepter

Általános szerződési és vásárlási feltételek.

 

 

Általános szerződési és vásárlási feltételek

Megrendelésének leadásával Ön a Polimondo Kft. vásárlója lesz. 
Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.

Az eladó minden esetben a Polimondo Kft.
Cím:2336-H Dunavarsány, Eötvös u. 27.
Levél cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u.27.

Raktár, iroda: 2315, Szigethalom, Mű út 240.


Adóigazgatási szám: 14537318-2-13
Telefonszám: 06 24 656749 Fax: 06 24 656750

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Polimondo Kft. internetes kis- és nagykereskedelmi áruházában található valamennyi termék, melyeknek minden fontos ismertetője a kiválasztott terméket tartalmazó oldalon megtalálható.

Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelt termékek átvételének módját a megrendelő dönti el. Választhatja cégünkkel szerződésben lévő MPL futárszolgálatot vagy telephelyünkön a személyes átvételt. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 2-7 munkanap, kivételes esetekben ennél több is lehet.

Átvételi módok, szállítási költség

Házhoz szállítás Magyarországon

A belföldi csomagokat az MPL futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem máskor szállítsuk, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban!  Így összevonhatja több rendelését, és szállítási költséget takaríthat meg.

Magyarországon érvényes szállítási áraink 2013.06.01-től:

Csomag súlya (kg) Bruttó Ár
        Minden csomag egységesen 1990 Ft
   


 

 

Az időszakos akcióknál a szállítási költségek a mindenkori aktuális akcióhoz tartozó akciós szabályzatba vannak rögzítve.

Megrendelést csak belföldi posta címre teljesítünk!

Ingyenes személyes átvételre lehetőség van a nagykerraktárban munkanapokon 11-16 óra között, 2315, Szigethalom, Mű út 240.

Rendeléssel kapcsolatos információkat  az alábbi telefonszámon kérhet:  

+36-30-6773850

 

Előrendelés


A leadott előrendelés visszavonásig érvényes, kiadás után automatikusan postázásra, számlázásra és szállításra kerül.

Akciók, kedvezmények, rendelhető mennyiségek.

Internetes áruházunkban minden terméket internetes, a kiírt kedvezményes nagykereskedelmi áron vásárolhat meg a feltüntetett minimum vásárolható, mennyiségben. Nagyobb mennyiség rendelése esetén speciális árakat és szállítási feltételeket áll módunkban adni. Kérjük ilyen esetben mindig hívja a 0036-30-6773850 -es telefonszámot. Nagykereskedő partnereink a továbbiakban is a  köztünk szerződésben rőgzített további kedvezményekkel és szerződési feltételekkel kapják termékeinket.

Webáruházunkban akciók keretében még olcsóbban vásárolhatnak. A személyes kedvezmény mértékét és az akciók érvényességi idejét minden esetben a Polimondo Kft. határozza meg.

Fizetési, feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár nem  tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése készpénzben utánvéttel, (a megrendelt termék átvételekor)  vagy előreutalással történik. Nagykereskedelmi partnereink a köztünk szerződésben rögzített fizetési feltételekkel kapják a továbbiakban is termékeinket. Nagyker szerződés igénye esetén kérjük tájékozódjon a +36-30-6773850 telefonszámon. Külföldi partnereink az EU-ban szokásos feltételekkel, nettó áron vásárolhatják meg termékeinket.

Adatvédelem:

A Polimondo Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. Rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Részletesen: Adatkezelési szabályzat

Hírlevél

 A hírlevélre weboldalunkon lehet feliratkozni.

Vevőszolgálat

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon vevőszolgálatunkhoz, munkanapokon 10.00-16.00 óra között a +36-30-6773850 telefonszámon, vagy info@droffice.hu vagy az info@polimondo.hu e-mail címen.

 

 

Dr. Office webáruház © 2020 Polimondo Kft.