Design:
Tworzenie stron WWW

Garnki Zepter

Rólunk

Cégünkről

Cégünk egy 2008-ban alakult magyar  tulajdonú iskola és írószer termékeket forgalmazó import-export, nagykereskedelmi vállalkozás. A céget egy piaci igény hozta létre, az elérhető árú márkás termékek hiánya. Árubeszerzésünk során mindig a legmagasabb minőséget és a legelérhetőbb ár elérése volt a cél. Polimondo economy márkanevű termékeink pedig a kifejezetten olcsó és minőségi termékeinket takarják.  Áraink versenyképesek, forgalmazott termékeink minősége garantált.

Ügyfeleink nagykereskedők, kiskereskedők, egyéni vásárlók, webáruházunkon keresztül belföldről és külföldről egyaránt. Az új évezred új technológiákat, új távlatokat, új körülményeket hozott az értékesítés minden területén. Ezek  új tervezést, új megközelítést és új módszerek bevezetését igénylik.

Ügyfeleink, partnereink és leendő partnereink igényére és jobb kiszolgálására készült itt látható webáruházunk. Reményeink szerint így felgyorsul ügyfeleink kiszolgálása, átláthatóbbá válik áruportfóliónk, gyorsabban tudnak reagálni ügyfeleink a szezonváltásokra, gyorsabban értesülnek akcióinkról, új termékeinkről. Várjuk jelentkezésüket, minden lehetséges csatornán. Állunk a rendelkezésükre!

Webáruházunk folyamatos változás és feltöltés alatt áll !

Raktár, nagykereskedés:2315, Szigethalom, Mű út 240.

Szigethalmi raktárunkban több, mint 600 féle termék található meg.                                                                        

Várjuk előzetes bejelentkezését, telefonon vagy e-mail-ben.                                                                                                              

Telefon: +36-30-6773850

E-mail : info@droffice.hu

 

Dr. Office webáruház © 2020 Polimondo Kft.